Kurssit

Avautuminen Ihanaan naiseuteen toukokuussa

(Maitri ja Teresa) Mandalatalolla


Kaipaatko syvempää yhteyttä omaan naiseuteesi? Painatko ruuhkavuosissa kiireisenä ja koitat riittää kaikkeen? Onko naiseutesi hautautunut perheen huolenpidon ja kotitöiden alle? Tai ehkä olet tuore äiti, ilman omaa aikaa ja naisellista identiteettiä. Tai ehkä vuodet ovat vierineet jo pidempään ja vaihdevuodet tuntuvat hävittäneen joskus kukoistaneen naiseuden. Tai kenties olet vielä aivan naiseutesi alkutaipaleella, mutta et tiedä kuinka puhjeta kukkaan? 

Mikä tahansa onkaan tilanteesi, voit aina lähteä tutkimaan ja vahvistamaan omaa naiseuttasi! Jotta voisit tuntea itsesi hehkeäksi, viehättäväksi, voimaantuneeksi, rennoksi, avoimeksi, iloiseksi, sensuaaliseksi naiseksi, joka todella olet! Me ihanat naiset, Teresa ja Maitri, haluamme lähteä oppaiksi ja kanssakulkijoiksi sinulle tähän ihmeelliseen matkaan. Teemme viikonlopun aikana monia erilaisia (aivan ihania!) harjoituksia naiseutemme löytymiseksi, tanssimme, hoidamme ja hellimme toisiamme, tuemme ja jaamme sisarellisessa, turvallisessa ilmapiirissä, riemuitsemme, juhlistamme naiseuttamme, hiljennymme itsemme äärelle, rentoudumme, ihailemme erilaisia tapoja ilmentää naiseutta. Voiko olla ihanampaa tapaa asettua oman naiseuden tutkimusmatkaan kuin toisten ihanien naisten kanssa! Tule mukaan!

Luvassa on mm.

  • naiseuttasi avaavaa joogaa 

  • itsemyötätuntoharjoituksia

  • omasta kehosta lähtevää liikettä/tanssia 

  • meditaatioita 

  • hoitoja 

  • jakamispiiri 

  • tantrisia ja sensuaalisia harjoituksia naisille 

  • oman kehon hyväksymistä  


Oppainasi toimivat:

 Teresa 

"Olen helposti lähestyttävä ihana rakkauden lähettiläs. Säteilen sisäistä rauhaa ja rakkautta.
Aitous, iloisuus, eloisuus, innostavuus, naisellisuus ja avoin luonnollinen seksuaalisuus ovat kaikki tärkeitä osia minussa.
Minulla on ollut hyvin opettava elämä, josta lahjana syvä ymmärrys ja myötätunto.
Syntymälahjana olen saanut kyvyn aistia herkästi energiat kaikessa elävässä.
Olemme kaikki valon lapsia omine lahjoinemme. Suurin toiveeni on saada nähdä kuinka kipinä syttyy sinussa ja alat loistaa ainutlaatuista Sinua!”

I.S.G.Hierontaterapeutti 
Tantric Life Coach

Lähihoitaja 

Maitri 

“Olen lempeä, läsnäoleva ja myötätuntoinen, pitkän linjan (20 vuotta) jooga- ja meditaatio-opettaja. Olen ollut nuoresta asti naisellinen ja sensuaalinen nainen ja aina nauttinut siitä! Nautin kehollisuudesta, tanssista, liikkeestä, oman olemukseni herkkyydestä ja hekumallisuudesta, mutta myöskin meditaatiosta ja hiljaisuudesta. Tantran myötä olen löytänyt yhä syvempiä tasoja seksuaalienergian ilmentymisessä, itsessäni ja kaikkialla. Ihmissuhteiden kautta olen saanut kokea monenlaisia elämän oppiläksyjä mm.pitkästä harmonisesta avioliitosta, yksinhuolta-juudesta, polyamoriasta ja monogamiasta. Olen kokenut todella merkittäväksi naisten kanssa työskentelyn, jotta naiset voisivat loistaa niinä kauniina, voimakkaina ja ihastuttavina olentoina kuin he todellisuudessa ovat!” 

 

Joogaopettaja

Mindfulness-ohjaaja CMF

Reiki- ja Seichem Master

Tantric Life Coach

 

Kurssin hinta la-su 200 euroa, sisältäen lauantain herkullisen raakaruokalounaan, la-su teetarjoilun ja kahden opettajan monipuolisen ohjelman.

 

Ilmoittautumiset: ihananaiseus@gmail.com

lisätiedot: 040 7773236/ Anu Maria (Maitri). 

© 2021 Maitri Tantrika, webdesign by Mandala Visuals // www.mandalavisuals.com