top of page

Kurssit

Rakkauden ja Läsnäolon viikonloppu -

tantraa pareille 2.-4.2 2024 Pirkanmaalla

Tule viettämään kokonainen talvinen viikonloppu tantristen harjoitteiden parissa, kauniissa maalaisympäristössä, antaen laatuaikaa suhteellenne! Tämä kurssi on kaikille, joille tantra, paritantra ja tantriset harjoitukset ovat vielä melko uutta tai ehkä ne ovat hieman tuttuja verkkokurssieni kautta. Voit osallistua kurssille kumppanisi tai tantrisen ystäväsi kanssa.

Teemme kurssin alkuun tantrisia perusharjoitteita kuten läsnäolon harjoittamista toisen kanssa, jakamista ja kuuntelemista sydämestä käsin, silmiinkatsomista, rentoutumista yhdessä. Etenemme rauhassa myös voimakkaampiin ja hieman eroottissävyisiinkin harjoituksiin kurssin aikana. Harjoittelemme koskettamaan kumppaniamme eri tavoin, syventämään yhteyttä hänen kanssaan, lisäämään kunnioitusta ja ihailua sekä vetovoimaa välillänne, tuntemaaan sensuaalisuutta ja ymmärtämään sen merkitystä tantrassa. Harjoittelemme tunnistamaan, mistä toinen pitää kosketettaessa ja opettelemme myös kertomaan mieltymyksiämme toiselle turvallisesti. Käymme läpi energiankierrätyksen ensiaskeleita, sillä se on osa tantrista rakastelua. Tällä kurssilla ei kuitenkaan mennä syvällisesti tantriseen rakasteluun aiheena/harjoituksina, sillä sitä varten on omat erilliset kurssinsa. Kaikki kurssin harjoitukset voi tehdä vaatteet päällä.

Viikonlopun aikana teillä on paljon aikaa uppoutua toisiinne, koskettaa ja olla lähellä, löytää tai voimistaa kipinää välillänne, kokea rakkaudellisia kokemuksia ja ihanaa rentoutta, läsnäolon voimaa.

Voitte ottaa viikonlopun leppoisana toistenne äärelle asettumisen aikana, tutkia suhdettanne ehkä uusin tavoin ja silmin. Ympärillä on myös Nikkilän kaunis luonto ja lauantai-iltana pääsemme ranta-saunan pehmoisiin löylyihin. Viikonlopussa on aikaa sulatella opittua ja kuulostella mitä kaikkea teissä herää tantran avulla. Kaikki harjoitukset tehdään vain oman kumppanin kanssa. Tämä kurssi on sopiva aivan ensiaskeleita tantran polulla ottaville pareille, jotka haluavat mennä syvemmälle itsensä ja toisen tuntemisessa. Se sopii myös jo hieman tantraan tutustuneille pareille ja ystävyksille, jotka haluavat viettää hemmottelevan tantraviikonlopun yhdessä.

Aloitamme aamut lempeillä jooga-/hengitys- ja läheisyysharjoituksilla, joiden avulla voitte virittäytyä toistenne äärelle <3 Aamun kruunaa herkullinen ja monipuolinen aamupala. Nautimme kurssin aikana maukasta kasvisruokaa. Nikkilän majoitusrakennukset ovat viehättäviä ja kauniisti laitettuja, jokaiselle parille on varattu oma huone.

Early bird kurssihinta 190e/hlö + majoitus- ja ruokamaksu 170 e/hlö, yht. 360 e, 1.12.alkaen yht.380 e.

Kurssin ohjaa kokenut tantrika, lämmin ja lempeä Maitri, joka on tantric life coach ja seksuaalineuvojaopiskelija. Jos herää jotain kysyttävää, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä: maitrijoogini@gmail.com, myös 040 7773236 (laita ensin viesti ja sovi soittoaika).

Kuva: Iida Liimatainen

iiDANAda_MG_2271.jpg

Pidämme Heidin kanssa naisten kursseja ❤️ Seuraavasta kurssista ilmoitellaan tässä :)

Sitä odotellessa voit kuunnella Radio Keskisuomalaisen

haastattelun Heidin ja minun yhteisistä kursseista:

https://www.ksml.fi/paikalliset/4255893

 


53811993_10216268178509738_5818810590130339840_n.jpg
bottom of page