top of page

Kurssit

Tantrisen rakastelun kurssi Nikkilässä, Pirkanmaalla 1.-3.9.

Haluatko löytää syvemmän, intiimin ja rakkaudellisen yhteyden kumppaniisi sekä lähteä tutkimaan rakastelun ja nautinnon uusia tasoja, oman kumppanin kanssa?

Teemme kurssilla oman parin kanssa erilaisia tantrisia harjoituksia, joilla valmistelemme itseämme tantriseen rakasteluun sekä varsinaisia rakastelumeditaatioita yksityisen huoneen suojissa. Saat oppia tavan, jolla voit rakastella pidempään ja pääset kokemaan seksuaalienergian kierrättämistä kehoissanne ja välillänne. Voitte tutkia, mitkä tavat koskettaa toista saavat hänet syttymään kaikkein eniten ja mikä tuntuu itsestä kaikkein parhaimmalta. Tutustumme myös ritualistiseen rakasteluun.

Tantrinen rakastelu antaa uudenlaisen näkökulman rakasteluun ja voi herättää liekkiä rakkauselämäänne. Kun seksuaalienergia virtaa meissä, tunnemme olevamme vahvasti elossa, hehkeänä ja mehukkaana, inspiroituneena ja ravittuna. Tantrinen rakastelu ravitsee ja huomioi erityisesti naista, koska se lähestyy rakastelua moniulotteisemmin kuin ns. tavallinen seksi. Tantrinen rakastelu voi olla myös portti mystisiin kokemuksiin ja jopa ykseyden tilaan.

Tässä yhden osallistujapariskunnan palaute noin kuukausi edellisen kurssiviikonlopun jälkeen:

- - - - - - -

Aikaa on kurssista nyt vierähtänyt ja pienen etäisyyden jälkeen päälimmäisenä tunteena on kiitollisuus: kiitollisuus siitä, että (juuri) te järjestitte niin ainutlaatuisen ja upean kurssin ja kiitollisuus siitä, että me pariskuntana ylitimme ennakkoluulomme sekä estomme ja rohkenimme tulla mukaan.

Kurssi oli upea kokemus joka opetti paljon ja jätti lähtemättömän vaikutuksen. Kurssi muutti meissä jotain peruuttamattomasti niin yksilöinä kuin myös pariskuntana.

Kiitos vielä kerran!

- - - - - - -

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tantrasta, mutta se on hyödyksi kurssilla. Jos haluat tiedustella soveltuvuudestasi viikonloppuun, ota meihin yhteyttä. 

On hyvä tietää, että kurssin ohjelma pitää sisällään itsesäädeltävää alastomuutta. Luomme kurssille turvallisen ja luonnollisen ilmapiirin, jossa sinun ja teidän on mahdollista avautua juuri sen verran, kuin se kussakin hetkessä tuntuu sopivalle. Tule mukaan avoimin mielin ja sydämin!

Voit tulla kurssille kumppanisi tai tantrisen ystäväsi kanssa. Kurssilla ei vaihdeta pareja vaan syvennytään tekemään harjoitukset ja rakastelumeditaatiot oman kumppanin kanssa.

 

Majoitumme kahden hengen huoneisiin, joten osallistujamäärä on rajoitettu. Kurssipaikkana tällä alkusyksyn retriitillä on upea, tunnelmallinen ja luonnonläheinen Nikkilä Temple Kangasalla. Lue lisää Nikkilästä täällä: https://www.nikkilatemple.org/

Kurssin ohjaajilla Maitrilla ja Simolla on pitkä tausta tantrisista harjoituksista ja he ovat molemmat koulutettuja Tantric Life Coacheja. Simo on kouluttanut neljän vuoden ajan Tantric Life Coacheja Wild Heart Academyssa sekä pitänyt tantrakursseja esimerkiksi tantrahieronnasta ja seksuaalienergiasta. Simon ohjauksen kulmakivenä on vahva läsnäolo, hyväksyminen, turvallisuus, kunnioitus sekä seksuaalisuuden näkeminen pyhänä, elämää rikastuttavana voimana.

Kurssimaksu 290 e per henkilö.

Yöpyminen ja ruokailut kurssipaikalla maksaa 170 e per henkilö.

Ilmoittaudu tästä: http://bit.ly/3zSPCBu

Lisätiedot ja kyselyt Maitrilta: maitrijoogini@gmail.com tai 040 777 3236.

P.S. Jatkokurssi tulossa 13.-15.10. Knipnäsin Hyvänolon keskukseen! Lisää infoa tulossa, ja fb:ssa löydät tapahtuman jo nimellä "Tantrisen rakastelun jatkokurssi".


db26a5ac-84cb-402c-95df-934ad19765db.JPG

Sensuaalinen ja voimaantunut nainen 23.4. klo 11-17 Mandalatalolla

Kaipaatko syvempää yhteyttä omaan naiseuteesi, sen voimaan ja aistillisuuteesi? Haluaisitko puhjeta naiseutesi kukkaan ja tuntea itsesi ja oman naisellisen luontosi vahvemmin? Rentoutua, tehdä aistillisia harjoituksia ja saada yhteyden elämäniloon!

Tule mukaan tälle kiehtovalle tutkimusmatkalle toisten naisten kanssa! Teemme päivän aikana monia erilaisia, aivan ihania tantrisia harjoituksia naiseutemme löytymiseksi: herkistämme aistejamme, tanssimme ja liikumme omaa kehoa kuunnellen, hellimme itseämme, tuemme toisiamme ja jaamme sisarellisessa, turvallisessa ilmapiirissä, puramme ylimääräistä ja vanhaa itsestämme rumpumatkan aikana, avaamme olemustamme hengityksen avulla ja rentoudumme, ihailemme jokaisen naisen ainutlaatuista tapaa ilmentää naiseuttaan. Teemme päivän lopuksi kauniin ja koskettavan rituaalin yhdessä.

Tämä kurssipäivä sopii erityisen hyvin tantraan tutustuville naisille, mutta myös kokeneemmat tantrikot voivat hyötyä päivän ihanan lempeistä harjoitteista. 

Kurssin pitävät ihanat ystävykset ja Tantric Life Coachit Maitri ja Heidi 

Päivän hinta on 80 euroa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: maitrijoogini@gmail.com ja heidi.jamsen@gmail.com

************************************************************

Täältä voit kuunnella Radio Keskisuomalaisen

haastattelun Heidin ja minun yhteisistä kursseista:

https://www.ksml.fi/paikalliset/4255893

 


53811993_10216268178509738_5818810590130339840_n.jpg
bottom of page