top of page

Kurssit

Tantrisen rakastelun kurssi 3.-5.2.2023 Hyvänolon keskus Knipnäsissä, Tammisaaressa 

 

Teemme erilaisia tantrisia harjoituksia, joilla valmistelemme itseämme tantriseen rakasteluun sekä varsinaisia rakastelumeditaatioita oman huoneen suojissa. Saat oppia tavan, jolla voit rakastella pidempään ja pääset kokemaan seksuaalienergian kierrättämistä kehoissanne ja välillänne. Voitte tutkia, mitkä tavat koskettaa toista saavat hänet syttymään kaikkein eniten. Tutustumme myös ritualistiseen rakasteluun.

Tantrinen rakastelu antaa uudenlaisen näkökulman rakasteluun ja voi herättää liekkiä rakkauselämäänne. Kun seksuaalienergia virtaa meissä, tunnemme olevamme vahvasti elossa, hehkeänä ja mehukkaana, inspiroituneena ja ravittuna. Tantrinen rakastelu ravitsee ja huomioi erityisesti naista, koska se lähestyy rakastelua moniulotteisemmin kuin ns. tavallinen seksi. Tantrinen rakastelu voi olla myös portti mystisiin kokemuksiin ja jopa ykseyden tilaan.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tantrasta, mutta se on hyödyksi kurssilla. Jos haluat tiedustella soveltuvuudestasi viikonloppuun, ota meihin yhteyttä. Kurssin ohjelma pitää sisällään alastomuutta. Luomme kurssille turvallisen ja luonnollisen ilmapiirin, jossa sinun ja teidän on mahdollista avautua juuri sen verran, kuin se kussakin hetkessä tuntuu sopivalle. Tule mukaan avoimin mielin ja sydämin!

Kurssin ohjaajilla Maitrilla ja Simolla on pitkä tausta tantrisista harjoituksista ja he ovat molemmat koulutettuja Tantric Life Coacheja. Simo on myös kouluttanut neljän vuoden ajan Tantric Life Coacheja Wild Heart Academyssa sekä pitänyt tantrakursseja esimerkiksi tantrahieronnasta ja seksuaalienergiasta. 

Voit tulla kurssille kumppanisi tai tantrisen ystäväsi kanssa. Kurssilla ei vaihdeta pareja vaan syvennytään tekemään harjoitukset ja rakastelumeditaatiot oman kumppanin kanssa. Majoitumme 2 hh:n, joten osallistujamäärä on rajoitettu.

Kurssimaksu/hlö 290 € + majoitus&täyshoito/hlö 168 e.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: maitrijoogini@gmail.com, 0407773236/ Maitri. 

 


db26a5ac-84cb-402c-95df-934ad19765db.JPG

Nautinnollisempaa naiseutta 6.11.klo 11-18 Mandalatalolla

Tämä kurssi on sinulle nainen, joka haluat lisätä nautintoa elämääsi tantran avulla. Olit sitten kokemattomampi tai kokenut tantrika, suhteessa tai sinkkuna. Teemme erilaisia harjoituksia, joiden kautta voit oppia tuntemaan enemmän nautintoa tai kokea sitä uudella tavalla. Kuinka voit parisuhteessa ollessasi pyytää toiselta sitä, mitä haluat. Kuinka voit purkaa mahdollista häpeää nautintosi tieltä. Kuinka opit tuntemaan juuri sinulle tyypillisen tavan nauttia kosketuksesta, oli se sitten sensuaalista tai seksuaalista, hienovaraista tai voimakasta. Luomme sisarellisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa saat olla sellainen kuin olet ja tulet myös tuetuksi toisten naisten taholta. Päätämme kurssipäivän ihanaan ja ravitsevaan naiseuden ylistykseen  Osa harjoituksista pitää sisällään itsesäädeltävää alastomuutta ja/tai kosketusta, joten jos olet epävarma soveltuvuudestasi tälle kurssille, ota rohkeasti yhteyttä! 

Kurssin hinta 80 e.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: maitrijoogini@gmail.com, 0407773236/Maitri (mieluiten viestillä, niin voin vastata, kun olen vapaa)

 

Täältä voit kuunnella Radio Keskisuomalaisen

haastattelun Heidin ja minun yhteisistä kursseista:

https://www.ksml.fi/paikalliset/4255893

 


53811993_10216268178509738_5818810590130
bottom of page