top of page

Kurssit

Rakkauden ja Läsnäolon viikonloppu -

tantraa pareille 27.-29.9. Tammisaaressa

Tule viettämään kokonainen syysviikonloppu tantristen harjoitteiden parissa, kauniissa ympäristössä, antaen laatuaikaa suhteellenne! Tämä kurssi on kaikille, joille tantra, paritantra ja tantriset harjoitukset ovat vielä melko uutta tai ehkäpä ne ovat hieman tuttuja verkkokurssieni kautta. Voit osallistua kurssille kumppanisi tai tantrisen ystäväsi kanssa.

Teemme kurssin alkuun tantrisia perusharjoitteita kuten läsnäolon harjoittamista toisen kanssa, jakamista ja kuuntelemista sydämestä käsin, silmiinkatsomista, rentoutumista yhdessä. Etenemme rauhassa myös voimakkaampiin ja hieman eroottissävyisiinkin harjoituksiin kurssin aikana. Harjoittelemme koskettamaan kumppaniamme eri tavoin, syventämään yhteyttä hänen kanssaan, lisäämään kunnioitusta ja ihailua sekä vetovoimaa välillänne, tuntemaaan sensuaalisuutta ja ymmärtämään sen merkitystä tantrassa. Harjoittelemme tunnistamaan, mistä toinen pitää kosketettaessa ja opettelemme myös kertomaan mieltymyksiämme toiselle turvallisesti. Käymme läpi energiankierrätyksen ensiaskeleita, sillä se on osa tantrista rakastelua. Tällä kurssilla ei kuitenkaan mennä syvällisesti tantriseen rakasteluun aiheena/harjoituksina, sillä sitä varten on omat erilliset kurssinsa. Kaikki kurssin harjoitukset voi tehdä vaatteet päällä.

Viikonlopun aikana teillä on paljon aikaa uppoutua toisiinne, koskettaa ja olla lähellä, löytää tai voimistaa kipinää välillänne, kokea rakkaudellisia kokemuksia ja ihanaa rentoutta, läsnäolon voimaa.

Voitte ottaa viikonlopun leppoisana toistenne äärelle asettumisen aikana, tutkia suhdettanne ehkä uusin tavoin ja silmin.

 

Viikonlopussa on aikaa sulatella opittua ja kuulostella mitä kaikkea teissä herää tantran avulla. Kaikki harjoitukset tehdään vain oman kumppanin kanssa. Tämä kurssi on sopiva aivan ensiaskeleita tantran polulla ottaville pareille, jotka haluavat mennä syvemmälle itsensä ja toisen tuntemisessa. Se sopii myös jo hieman tantraan tutustuneille pareille ja ystävyksille, jotka haluavat viettää hemmottelevan tantraviikonlopun yhdessä.

Aloitamme aamut lempeillä jooga-/hengitys- ja läheisyysharjoituksilla, joiden avulla voitte virittäytyä toistenne äärelle <3 Aamun kruunaa herkullinen ja monipuolinen aamupala. Nautimme kurssin aikana maukasta kasvisruokaa. Knipnäsin ympäristö ja rakennukset ovat viehättäviä ja jokaiselle parille on varattu oma huoneensa.

Early bird kurssihinta 195e/hlö + majoitus- ja ruokamaksu 175 e/hlö, yht. 370 e,  1.6. alkaen yht. 390 e.

Kurssin ohjaa kokenut tantrika, lämmin ja lempeä Maitri, joka on koulutettu tantric life coach ja seksuaalineuvoja. Jos herää jotain kysyttävää, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä: maitrijoogini@gmail.com, myös 040 7773236 (laita ensin viesti ja sovi soittoaika).

Kuva: Iida Liimatainen

iiDANAda_MG_2271.jpg

Tantrisen rakastelun kurssi 23.-25.8. Tammisaaressa, Knipnäsissä

Teemme oman parin kanssa erilaisia tantrisia harjoituksia, joilla valmistelemme itseämme tantriseen rakasteluun sekä varsinaisia rakastelumeditaatioita yksityisen huoneen suojissa. Saat oppia tavan, jolla voit rakastella pidempään ja pääset kokemaan seksuaalienergian kierrättämistä kehoissanne ja välillänne. Voitte tutkia, mitkä tavat koskettaa toista saavat hänet syttymään kaikkein eniten.

Tantrinen rakastelu antaa uudenlaisen näkökulman rakasteluun ja voi herättää liekkiä rakkauselämäänne. Kun seksuaalienergia virtaa meissä, tunnemme olevamme vahvasti elossa, hehkeänä ja mehukkaana, inspiroituneena ja ravittuna. Tantrinen rakastelu ravitsee ja huomioi erityisesti naista, koska se lähestyy rakastelua moniulotteisemmin kuin ns. tavallinen seksi. Molemmat kumppanit pääsevät kokemaan enemmän nautintoa, läsnäoloa ja rakkautta rakastelun aikana. Tantrinen rakastelu voi olla myös portti mystisiin kokemuksiin ja jopa ykseyden tilaan.

Tässä yhden osallistujapariskunnan palaute noin kuukausi kurssiviikonlopun jälkeen:

- - - - - - -

"Aikaa on kurssista nyt vierähtänyt ja pienen etäisyyden jälkeen päälimmäisenä tunteena on kiitollisuus: kiitollisuus siitä, että (juuri) te järjestitte niin ainutlaatuisen ja upean kurssin ja kiitollisuus siitä, että me pariskuntana ylitimme ennakkoluulomme sekä estomme ja rohkenimme tulla mukaan. Kurssi oli upea kokemus, joka opetti paljon ja jätti lähtemättömän vaikutuksen. Kurssi muutti meissä jotain peruuttamattomasti niin yksilöinä kuin myös pariskuntana. Kiitos vielä kerran!"

- - - - - - -

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tantrasta, mutta se on hyödyksi kurssilla. Jos haluat tiedustella soveltuvuudestasi viikonloppuun, ota meihin yhteyttä. Kurssin ohjelma pitää sisällään alastomuutta. Luomme kurssille turvallisen ja luonnollisen ilmapiirin, jossa sinun ja teidän on mahdollista avautua juuri sen verran, kuin se kussakin hetkessä tuntuu sopivalle. Tule mukaan avoimin mielin ja sydämin!

Voit tulla kurssille kumppanisi tai tantrisen ystäväsi kanssa. Kurssilla ei vaihdeta pareja vaan syvennytään tekemään harjoitukset ja rakastelumeditaatiot oman kumppanin kanssa. Majoitumme kahden hengen huoneisiin, joten osallistujamäärä on rajoitettu.

Kurssin ohjaajilla Maitrilla ja Simolla on pitkä tausta tantrisista harjoituksista ja he ovat molemmat koulutettuja Tantric Life Coacheja. Simo on kouluttanut neljän vuoden ajan Tantric Life Coacheja Wild Heart Academyssa sekä pitänyt tantrakursseja esimerkiksi tantrahieronnasta ja seksuaalienergiasta. Simon ohjauksen kulmakivenä on vahva läsnäolo, hyväksyminen, turvallisuus, kunnioitus sekä seksuaalisuuden näkeminen pyhänä, elämää rikastuttavana voimana.

Kurssimaksu 290 e per henkilö.

Yöpyminen ja ruokailut kurssipaikalla maksaa 175 e per henkilö.

Lisätietoja: maitrijoogini@gmail.com, 040 7773236 (laita viesti etukäteen ja sovitaan soittoaika!)

 

 

 

 

 

Tästä voit kuunnella radio Keskisuomalaisen haastattelun naistenkursseista, joita pidämme Heidin kanssa:

https://www.ksml.fi/paikalliset/4255893

 


bottom of page