top of page

Tantrinen valmennus

Tantrinen valmennus

 

Jos olet kiinnostunut tantrasta, voit ottaa minuun yhteyttä myös tantristen valmennusten muodossa. Se on yksilö (tai pari-)työskentelyä, jossa voit pohtia ja jakaa sinua askarruttavia asioita liittyen esimerkiksi ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, rakkauteen. Tai voit tulla siihen toiveenasi saada tantrisia elementtejä omaan intiimi- ja seksielämään yksin tai kumppanisi kanssa. Ehkäpä haluat avautua omalle naiseudellesi syvemmin tai kaipaat ymmärrystä tantrisesta eroottisuudesta.

 

Lähestymistapani pohjautuu läsnäoloon ja hyväksyntään, lämpimään ja luottamukselliseen ilmapiiriin, jossa voit turvallisesti avautua sellaisena kuin olet niiden asioiden äärellä, jotka kaipaavat selkiytymistä tai tutkimista. Valmennukseen voi kuulua keskustelua, lempeää kosketushoitoa, meditaatioita/mielikuvaharjoituksia, erilaisia tantrisia ja mindfulness-harjoituksia tai ehdotuksia hoitavista jooga-asennoista. Kysy rohkeasti lisää! Tarjoan tantrista valmennusta tällä hetkellä vain naisille ja pariskunnille. Hinta 60 €/h.

Palautteita valmennuksesta:

 

"Anu Maria ohjasi kaiken kaikkiaan lempeästi, osaavasti, rauhallisesti, selkeästi ja läsnäolevasti kaikki meditaatiot ja sain niistä paljon. Anu Maria oli olemuksellaan hyvin läsnä ja suhtautui lempeästi ja ymmärtävästi elämäntilanteeseeni. Kaikkien harjoitusten kautta muistui taas mieleeni miten yksinkertaisilla tavoilla voi löytyä hyvä olo itsestä, eikä sitä tarvitse hakea aina itsen ulkopuolelta. Oli myös mukavaa ja selkeyttävää saada kertoa omia asioitaan, elämäntilannetta ja huoliaan sekä tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Nainen 37 v. 

"Lempeällä lämmöllä Maitri ohjasi minut katsomaan naiseudessani olevia kipukohtia silmästä silmään. Oivaltavat keskustelut avasivat silmiäni ja sain monia hyviä harjoituksia tehtäväksi tapaamisten välillä. Maitri avasi silmäni näkemään itsessäni asiat, jotka estivät seksuaalisuuttani ilmenemästä luonnollisesti ja vapaasti. “

Sirpa 55 v.

"Minulle jäi tästä kokemusta kaunis näkemys tantrisesta harjoittelusta. Kiitos siitä Anu Marialle <3 Olen kiinnostunut nyt jatkamaan tätäkin polkua eteenpäin ja hakemaan varmasti jatkossakin ohjausta aiheesta. Toki aiemmista kokemuksista johtuen olen edelleen tarkka, kuka tätä herkkää osaa itsessäni pääsee ohjaamaan. Anu Maria sopii siihen ainakin täydellisesti ja lämpimästi suosittelen hänen ohjaustaan myös muille <3"

Nainen 42 v.

"Ihan 5/5!"

Mies 20 v.(parivalmennuksesta) 

"Maitri ohjasi asiantuntevalla, mutta lempeällä tavalla tantran polulle. Teoreettinen tieto yhdistyi konkreettisiin neuvoihin ja tuntui, että ohjauksen avulla pääsi hyvin alkuun tantrisessa rakastelussa oman kumppanin kanssa. Keskustelu ja harjoitukset olivat tosi hyviä!"

Nainen 44 v.(parivalmennuksesta)

"Maitri avasi minulle tantran maailman. Hänen lempeässä kannattelussaan opin päästämään irti kontrollin tarpeestani ja antautumaan syvemmin nautinnolle ja omalle keholleni. Hän luo olemuksellaan lämpimän ja turvallisen ilmapiirin, jossa kaikki saa tulla näkyväksi ja hyväksytyksi juuri sellaisenaan."

Nainen 33 v.

fullsizeoutput_2461.jpeg
bottom of page