Tantraryhmät ja -illat

Eros, rakkaus ja seksuaalienergia -tantrailta pe.27.5.klo 18-21 Mandalatalolla

Tervetuloa tutkimaan erosta, rakkautta ja seksuaalienergiaa tähän iltaan. Tantran yksi keskeisimmistä tavoitteista on olla yhteydessä näihin kolmeen voimaan sekä yhdistää ne harmonisesti, jolloin ihminen tulee yhä enemmän sopusointuun itsensä ja ympäröivän maailman kanssa. Tämä kaikki voi tapahtua luonnostaan ja spontaanisti sekä tietoisen harjoittelun kautta.

 

Eros on yksi maailmankaikkeuden voimakkaimmista, silti väärinymmärretyimmistä voimista. Se sekoitetaan usein seksuaalienergiaan, vaikka ne ovatkin kaksi eri asiaa. Eroksen tehtävänä on yhdistää seksuaalienergia, psyykeen eri osat ja sydänkeskus, saada erityisesti rakkauden potentiaali kukoistamaan.

Illan harjoituksissa tutkimme erosta ja sydämen heräämistä sekä seksuaalienergiaa. Kun kierrätämme seksuaalienergiaa kehossamme, saamme valtavat voimavarat käyttöömme. Erosta voidaan herättää erityisesti voimakkaan feminiinisen ja maskuliinisen polariteetin kautta. Saamme myös antaa ja vastaanottaa kosketusta sekä avata olemustamme monilla eri tasoilla.

Illan ohjaajilla Arnoldolla ja Maitrilla on molemmilla pitkä kokemus erilaisista tantrisista ja henkisistä harjoituksista. Emme edusta tantrailloissamme mitään yhtä tiettyä suuntausta, vaan olemme yhdistäneet ikiaikaista tantrista viisausoppia kehollisiin ja meditatiivisiin harjoituksiin (pääosa on ns. neotantrisia harjoituksia). Maitri on myös koulutettu Tantric life coach.

Harjoituksia tehdään yksin, parin kanssa sekä ryhmänä. Pariskunnat voivat tehdä kaikki pariharjoitukset keskenään. Illassa ei ole alastomuutta.

Pukeudu iltaan rennosti, sillä liikkuessa ja harjoituksissa saattaa tulla ajoittain lämmin. Voit säädellä omaa osallistumistasi harjoitteisiin omien tuntemusten mukaisesti. Iltaan voi tulla yksin, ystävän tai kumppanin kanssa. Tämä ilta sopii niin aloittelijoille kuin aiemmin tantraan tutustuneille.

Hinta 30 e. 
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: maitrijoogini@gmail.com

 

Anu ja Arnoldo-jpg.jpg