Tantraryhmät ja -illat

Ihana naiseus -iltaryhmä alkaen ma.22.2. klo 18.30-20.15 Mandalatalolla

 

Tule mukaan naisten ryhmään, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet ja keskittyä tutkimaan ja hoivaamaan omaa naiseuttasi erilaisten harjoitusten, yhdessäolon ja keskustelujen kautta. Tämä on ihana naisellinen keidas, jossa asetumme oman feminiinisyytemme äärelle. 

Tiedossa on jokaiselle kerralle kehoa lempeästi avaavaa joogaa, tanssia tai rentoutumista, meditaatio/mindfulness/itsemyötätunto-harjoitus, keskusteluja naiseuteen liittyvistä aiheista (mm.kehonkuva, sisäinen/ulkoinen kauneus, itsensä hyväksyminen, erilaiset naisen arkkityypit, omat voimavarat ja itsestä huolehtiminen, aistillisuus). Pyrimme löytämään itsestämme sen kauniin, säteilevän naisen eli Shaktin, joka kaipaa tulla herätetyksi ja vahvistetuksi! Tule antamaan itsellesi aikaa muiden ihanien naisten kanssa lämpimässä ja hyväksyvässä ilmapiirissä! Jokaisella kerralla on oma erityinen teemansa, jonka ympärille keskitymme. Voit tulla mukaan, olit sitten ensimmäistä kertaa elämässäsi herännyt kiinnostumaan naiseudestasi tai jo jonkun aikaa tutkiskellut sitä. Kurssin pääpaino on kokemuksellisissa harjoituksissa.

 

Kerrat ovat: 22.2., 8.3., 22.3. ja 12.4.maanantaisin klo 18.30-20.15

(tai vaihtoehtoisesti perjantaisin klo 17-18.45: voit ilmoittaa, jos tämä aika sopii sinulle paremmin ja katson siihen sopivat päivämäärät)

 

Yksittäinen kerta on 25 euroa, ja osallistumalla kurssiin sitoudut maksamaan kaikki kerrat. Ilmoittautumiset: maitrijoogini@gmail.com.

Tantrailta Mandalatalolla - tulossa maaliskuussa

 

Tule tutustumaan chakroihin tässä tantraillassa❣️Teemme erilaisia tantrisia harjoituksia saadaksemme tuntumaa energiakeskuksiimme, avataksemme ja aktivoidaksemme niitä. Illan aikana tanssimme ja myös kuulemme hieman chakroihin liittyvää tantrista teoriaa. Harjoituksia tehdään yksin, vaihdellen paria sekä ryhmässä (pariskunnat voivat tehdä halutessaan kaikki pariharjoitukset keskenään).

Harjoitukset ovat kehollisia eikä niissä ole alastomuutta. Pukeudu rennosti, sillä liikkuessa ja harjoituksissa saattaa tulla ajoittain kuuma. Voit säädellä omaa osallistumistasi harjoitteisiin omien tuntemusten mukaisesti. Voit tulla iltaan yksin, ystävän tai kumppanin kanssa.

Illan ohjaavat Maitri ja Arnoldo ♥

Illan hinta on 30 e.

Ilmoittautumiset: maitrijoogini@gmail.com

Anu ja Arnoldo-jpg.jpg