Tantraryhmät ja -illat

Tantrailta Mandalatalolla la.20.11.klo 18-20.30            - teemana Kali 

 

Haluatko tutustua tantraan ja sen kuuluisaan Kali-jumalattareen? Tässä illassa avaamme Kalin symboliikkaa ja mytologiaa sekä haemme kokemuksellisesti yhteyttä Kaliin erilaisten harjoitusten avulla. 

Kali on yksi tantran tunnetuimmista, voimallisimmista ja hurjimmista jumalattarista. Se auttaa meitä transformoitumaan henkisesti, ylittämään pelkoja, rajoituksia ja estoja. Kali edustaa samanaikaisesti aikaa, manifestoituneen maailman alati muuntuvaa luonnetta sekä jumalaista ajatonta ikuisuutta.

Paradoksaalisesti Kali edustaa samanaikaisesti kuolemaa ja irtipäästämistä, syvällä elämässä olemista ja siitä nauttimisesta. Kali auttaa pääsemään syvään kosketukseen vitaalisten, seksuaalisten ja eroottisten voimien kanssa sekä hyödyntämään niitä henkisessä kasvussa. Lempeässä aspektissaan Kali näyttäytyy rakastavana ja suojelevana jumalaisena äitinä.

Kali-illassa yhdistämme traditionaalista tantraa neotantraan, jossa käytämme ääntä, hengitystä ja kehon liikettä apuna löytämään syvän yhteyden itseemme ja muihin. Teemme lempeitä, mutta jossain määrin myös itseä haastavia harjoituksia. Tässä illassa ei ole alastomuutta. Harjoituksia tehdään yksin, parin kanssa sekä ryhmänä. Pariskunnat voivat tehdä kaikki pariharjoitukset keskenään. Pyrimme ennen kaikkea olemaan läsnä itsellemme ja omille tuntemuksillemme sekä hyväksymään kaikenlaiset kokemuksemme, olivatpa ne sitten miellyttäviä tai epämiellyttäviä. 

Illan ohjaajilla Arnoldolla ja Maitrilla on molemmilla useiden vuosien kokemus erilaisista tantrisista ja henkisistä harjoituksista. Emme edusta tantrailloissamme mitään tiettyä suuntausta, vaan olemme yhdistäneet ikiaikaista tantrista viisausoppia palvelemaan nykyajan ihmistä kehollisten ja meditatiivisten harjoitusten muodossa.

Pukeudu iltaan rennosti, sillä liikkuessa ja harjoituksissa saattaa tulla ajoittain kuuma. Halutessasi voit pukeutua mustaan, sillä se liittyy väreistä läheisimmin Kaliin. Voit säädellä omaa osallistumistasi harjoitteisiin omien tuntemusten mukaisesti. Iltaan voi tulla yksin, ystävän tai kumppanin kanssa. 

Illan hinta on 30 e.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: maitrijoogini@gmail.com

Anu ja Arnoldo-jpg.jpg
Ihana-naiseus.png