top of page

Tantraryhmät ja -illat

Eros ja chakrat -tantrailta 24.2. klo17.30-21 Mandalatalolla

Tervetuloa eroottisen tantran ihmeelliseen maailmaan, jossa avaudumme pyhälle, mystiselle eros-voimalle. Tutkimme tässä tantraillassa kehollisilla ja meditatiivisilla harjoituksilla kuinka eroottinen energia (eros) ilmenee eri chakrojen tasoilla ja kätkee sisäänsä valtavan potentiaalin ihmisen olemuksessa. Monet illan harjoituksista herättävät mehukasta polariteettia ilmentäen feminiinisen sekä maskuliinisen vuorovaikutusta ja harmoniaa.

Eros on yksi maailmankaikkeuden voimakkaimmista, silti väärinymmärretyimmistä voimista. Se sekoitetaan usein seksuaalienergiaan, mikä on kuitenkin eri asia. Eroksen tehtävänä on yhdistää ja laajentaa, tuoden erityisesti seksuaalienergian, psyykeen eri osat ja ylemmät voimakeskukset yhteen, jotta rakkauden ja korkeamman tietoisuuden potentiaali voisi kukoistaa. Tähän sisältyy usein euforisia ja jopa ekstaattisia tuntemuksia.

 

Harjoituksia tehdään yksin, vaihtuvien parien kanssa sekä ryhmänä. Pariskunnat voivat tehdä halutessaan kaikki pariharjoitukset keskenään. Illassa ei ole alastomuutta.

Pukeudu iltaan rennosti, sillä liikkuessa ja harjoituksissa saattaa tulla ajoittain lämmin. Voit säädellä omaa osallistumistasi harjoitteisiin omien tuntemusten mukaisesti. Iltaan voi tulla yksin, ystävän tai kumppanin kanssa. Tämä ilta sopii niin aloittelijoille kuin aiemmin tantraan tutustuneille.

Hinta 35 e.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: maitrijoogini@gmail.com 

 

Anu ja Arnoldo-jpg.jpg
bottom of page