top of page

Tantraryhmät ja -illat

Tantrinen alkemia - viiden elementin tantrailta 7.6. klo 18-21 Mandalatalolla

Tervetuloa tutustumaan tantriseen alkemiaan ja viiteen elementtiin: maahan, veteen, tuleen, ilmaan ja eetteriin. Viiden elementin avulla tapahtuva harjoitus (ns. bhuta shuddhi sanskritiksi) on keskeinen osa tantrista polkua.

 

Teemme illan aikana erilaisia kehollisia ja hienovaraisia harjoituksia, liikumme ja olemme yhteydessä toisiin, myös kosketuksen kautta.

Tantrinen alkemia tarkoittaa tässä viiden elementin herättämistä, puhdistamista ja
harmonisoitumista sekä saumatonta ja tasapainoista linkittämistä yhteen meissä. Tämä mahdollistaa perustavanlaatuisen transformoitumisen, hyvinvoinnin ja onnellisuuden saavuttamisen.

Maaelementti liittyy muun muassa vakauteen, juurevuuteen, hedelmällisyyteen ja fyysiseen maailmaan. Vesielementti edustaa tunteita, aaltomaista liikettä, mielikuvitusta, sensuaalisuutta ja seksuaalisuutta. Tulielementtiin sisältyy intohimo, dynaamisuus ja transformativiinen, ylöspäin suuntautuva liike. Ilman elementtiin liittyy kommunikaatio, mieli ja sydämen herättäminen. Eetteri on elementeistä hienovaraisin, kaiken yhdistävä kenttä, aika-tila-energia, tyhjyys ennen manifestaatiota. Teemme harjoituksia kaikkien näiden elementtien kautta.

Illan ohjaajilla Arnoldolla ja Maitrilla on molemmilla pitkä kokemus erilaisista tantrisista ja
henkisistä harjoituksista. Emme edusta tantrailloissamme mitään yhtä tiettyä suuntausta, vaan olemme yhdistäneet ikiaikaista tantrista viisausoppia kehollisiin ja meditatiivisiin harjoituksiin. Maitri on myös koulutettu Tantric life coach.

Harjoituksia tehdään yksin, vaihtuvien harjoituskumppanien kanssa sekä ryhmänä. Pariskunnat voivat halutessaan tehdä kaikki pariharjoitukset keskenään. Illassa ei ole alastomuutta.

Pukeudu iltaan rennosti, sillä liikkuessa ja kehollisissa harjoituksissa saattaa tulla ajoittain lämmin. Voit säädellä omaa osallistumistasi harjoitteisiin omien tuntemusten mukaisesti. Iltaan voi tulla yksin, ystävän tai kumppanin kanssa. Tämä ilta sopii niin aloittelijoille kuin aiemmin tantraan tutustuneille.

Illan hinta 35 euroa. 
Ilmoittautumiset: maitrijoogini@gmail.com.

Anu ja Arnoldo-jpg.jpg
bottom of page