top of page

Verkkokurssit

Pikalinkit verkkokursseihin

Tantraa pareille II sisältö

 

Kaipaatko syvempää yhteyttä kumppaniisi? Haluaisitko voimistaa rakkautta ja vetovoimaa välillänne? Haluaisitko kokeilla tantraa turvallisesti ja helposti kotona oman kumppanisi kanssa? 

Tällä kurssilla opit mm.

- ymmärtämään ja kokemaan sensuaalisuuden merkityksen tantrassa ja seksielämässä 

- hiljentämään mielesi aistiharjoituksen avulla

- avautumaan kumppanillesi ja omille aistimuksillesi

- olemaan intiimissä yhteydessä kumppaniisi

- rentoutumaan yhdessä

- avautumaan kehollisuudellesi

- voimistamaan sensuaalisuuttasi ja herkkyyttäsi

- koskettamaan kumppaniasi uusin, erilaisin tavoin

- ihailemaan rakastavasti kumppaniasi 

- laajentamaan ymmärrystäsi ja tietoisuuttasi eroottisuudesta, mikä voi mahdollistaa enemmän nautintoa seksielämässänne

- kierrättämään seksuaalienergiaa välillänne

- tantrisen rakastelun peruselementtejä

- olemaan avoimen vastaanottavaisessa (feminiinisessä) sekä johtavassa, aktiivisessa (maskuliinisessa) roolissa -> tunnistat feminiinisen ja maskuliinisen laadun eron

- löytämään läsnäoloa hetkeen meditatiivisista, mutta samalla kehollisista harjoitteista

 

Kurssi sopii kaikille: niille, joille tantra on täysin uusi tutkimusalue (tai se on sitä toiselle kumppaneista) ja niille, jotka ovat jo tutustuneet tantraan. Kurssin harjoitukset ovat ajattomia ja siksi ne sopivat myös kokeneemmille pareille. Myös ei-heteroparit voivat tehdä kurssin harjoituksia. Harjoitukset ohjataan selkeästi ja rauhallisesti ja erilaisten videoiden avulla näette, mitä harjoituksissa on tarkoitus tehdä. Tämä kurssi on jatkoa Tantraa pareille I-kurssille, mutta toimii myös omana itsenäisenä kokonaisuutenaan. Joka tapauksessa suosittelen käymään molemmat kurssit läpi ellette ole jo kokeneempia tantran parissa (1-kurssilla käydään tantriset perusteet läpi).

 

Kurssissa on kaksi jaksoa: Sensuaalisuus ja eroottisuus, joissa molemmissa on useita, suhteellisen pitkiä (keskimäärin 15-25min) harjoituksia liittyen kulloiseenkin teemaan. Jaksot alkavat introilla, jotka avaavat teemaa ja tulevia harjoituksia. Videoita on yhteensä 14 ja ne vaihtelevat pituudeltaan 8 minuutista aina lähes tuntiin. Lisäksi mukaan tulee bonus-harjoituksia kirjallisessa muodossa. Ostettuanne verkkokurssin, se on teillä käytössä vuoden ajan.Kurssin harjoituksia ovat:

1.Tietoisena aistiminen

2. Viiden elementin kosketus

3. Naisen sensuaalinen matka

4. Miehelle: koko kehon koskettaminen

5. Mies koskettaa empatisoiden

6. Rentouttava vatsahieronta

7. Energiankierrätys Yab Yumissa

8. Rakastavan ihailun harjoitus

9. Transfiguraatio eli ihailun meditaatio

10. Sulautuminen hengitykseen 

+bonusharjoitukset!

 

Lisäksi kolme luentoa sensuaalisuudesta, eroottisuudesta ja tantrisen rakastelun perusteista.

 Lämpimästi tervetuloa tantran maailmaan!
Kurssi nyt tarjouksessa vain 59
euroa! (norm.79 e)

Kurssin ohjaa Maitri Eerikäinen, jolla on kokemusta joogasta ja meditaatiosta sekä niiden opettamisesta jo yli 20 vuotta. Tantraa Maitri on opiskellut noin seitsemän vuoden ajan, sekä klassista että ns. neo-tantraa eri kouluissa ja tantrasuuntauksissa. Hän valmistui Tantric Life Coachiksi vuonna 2019. Aikaisempia koulutuksia ovat mm. Mindfulness-ohjaaja 2015 ja Jooganopettaja 2009, Joogaohjaaja 2003, Filosofian maisteri 2002.

Naisen sensuaalinen matka -miniverkkokurssin sisältö

 

Tämä minikurssi vie sinut matkalle tutkimaan naiseuttasi ja sensuaalisuuttasi. Se antaa keinoja siihen, millä yksinkertaisilla tavoilla voit lisätä naisellisuutta ja aistillisuutta itsessäsi. Kurssi sisältää tunnin mittainen “Naisen sensuaalinen matka”- videoharjoituksen, 23 minuutin pituisen luennon siitä, kuinka lisätä naisellisuutta käytännöllisesti eri tavoin, reilun tunnin mittaisen sensuaalisen joogaharjoituksen sekä 15 minuutin mittaisen audio-äänitteen “Yonin ja sydämen yhteys”, jossa vahvistetaan lempeästi yhteyttä sydämen (rakkauskeskuksen) ja yonin eli sukuelinten (seksuaali-/tunnekeskus) välillä. Kurssin hinta vain 24 euroa!

 

Tantraa pareille I sisältö

 

Kaipaatko syvempää yhteyttä kumppaniisi? Haluaisitko voimistaa vetovoimaa välillänne ja suhteessanne? Haluaisitko kokeilla tantraa turvallisesti kotona oman kumppanisi kanssa? Nyt se on mahdollista tämän verkkokurssin avulla! Saatte kotiinne erilaisten harjoitusten paketin ja voitte tehdä harjoituksia kotinne rauhassa, omaan tahtiin. Tai miksipä et ottaisi kurssimateriaalia mukaan ensitreffeille uuden tuttavuuden kanssa!

Tällä kurssilla opit mm.
- helpon ja yksinkertaisen, läsnäolevan kuuntelun ja jakamisen taidon
- pyytämään kosketusta ja sitä, mitä tarvitset
- avautumaan kumppanillesi
- olemaan intiimissä yhteydessä kumppaniisi
- voimistamaan sydänyhteyttä 
- kehittämään lempeyttä ja myötätuntoa itseäsi ja kumppaniasi kohtaan
- ihailemaan kumppaniasi ja olemaan kiitollinen 
- tunnustelemaan feminiinisiä ja maskuliinisia ominaisuuksia itsessäsi ja kumppanissasi
- tekemään perustantraharjoitteita, joita voitte syventää loputtomiin
- avautumaan kehollisuudellesi
- löytämään läsnäoloa hetkeen asettumisesta ja meditatiivisista harjoitteista
- laittamaan itsesi likoon suhteenne vuoksi! 

Kurssi sopii kaikille: niille, joille tantra on täysin uusi tutkimusalue (tai se on sitä toiselle kumppaneista) ja niille, jotka ovat jo tutustuneet tantraan. Kurssin harjoitukset ovat ajattomia ja siksi ne sopivat myös kokeneemmille pareille. Myös ei-heteroparit voivat tehdä kurssin harjoituksia. Harjoitukset ohjataan selkeästi ja rauhallisesti, ja erilaisten videoiden avulla näette, mitä harjoituksissa on tarkoitus tehdä. 

Kurssissa on kolme jaksoa: Intiimiys, Rakkaus ja Polariteetti, joissa on useita harjoituksia liittyen kulloiseenkin teemaan. Jaksot alkavat lyhyillä introilla, jotka avaavat teemaa ja tulevia harjoituksia. Harjoitusvideoita on yhteensä 12 ja ne vaihtelevat pituudeltaan 5 minuutista aina yli 20 minuuttiin. Yhteensä kurssilla on videoita 16 kpl. Lisäksi mukaan tulee bonus-harjoituksia kirjallisessa muodossa. Ostettuanne verkkokurssin, se on teillä käytössä vuoden ajan.


Kurssi jatkuu myöhemmin 2-osalla, joka tulee käsittelemään aistillisuutta ja eroottisuutta. Ensimmäinen osa antaa hyvän pohjan 2-kurssilla syveneville teemoille.

Kurssin harjoituksia ovat:
1.Pyydä niin saat I

2. Pyydä niin saat II

3. Silmiinkatsominen (eye-gazing)

4. Läsnäoleva sanoittaminen ja kuunteleminen I

5. Läsnäoleva sanoittaminen ja kuunteleminen II

6. Yhteys sydämeen-harjoitus

7. Atisha – sydämen meditaatio

8. Itsemyötätunnon harjoitus

9. Shiva ja Shakti -liikeleikki

10. Tanssi kumppanillesi I

11. Tanssi kumppanillesi II

12. Transfiguraatio eli ihailun meditaatio

Lämpimästi tervetuloa tantran maailmaan!
Kurssi nyt tarjouksessa vain 59
euroa! (norm.79 e)

Kurssin ohjaa Maitri Eerikäinen, jolla on kokemusta joogasta ja meditaatiosta sekä niiden opettamisesta jo yli 20 vuotta. Tantraa Maitri on opiskellut noin seitsemän vuoden ajan, sekä klassista että ns. neo-tantraa eri kouluissa ja tantrasuuntauksissa. Hän valmistui Tantric Life Coachiksi vuonna 2019. Aikaisempia koulutuksia ovat mm. Mindfulness-ohjaaja 2015 ja Jooganopettaja 2009, Joogaohjaaja 2003, Filosofian maisteri 2002.

bottom of page