top of page
Search

Ihana aamuharjoitus naiselle


Maalaus: Ines Honfi


Kuinka voisit aloittaa aamusi niin, että tunnet olosi hyväksi, sensuaaliseksi, naiselliseksi, onnelliseksi ja hehkeäksi naiseksi? Miten usein aamuun herääminen voikaan tuntua väsyttävältä, ahdistavalta, kiireiseltä, velvollisuuksien täyttämiseltä.


Varaa itsellesi tähän pieni hetki, vaikka vain 10-15 minuuttia, jolloin voit keskittyä itseesi ja antaa päivälle ihanan alun.


Kun heräät, kiedo kädet ympärillesi ja pitele itseäsi. Sano mielessäsi kauniita lauseita kuten ”Olet rakas”, ”Olen turvassa”, ”Kaikki on hyvin”, ”Olen kaunis”. Koita sanoa, vaikka et niin tuntisikaan, edes kerran ”Rakastan sinua”. Kuulostele miten tämä vaikuttaa sinuun…


Voit tehdä tässä välissä pienet aamupesut, jos niin haluat tai siirry suoraan seuraavaan vaiheeseen. Kosketa rintojasi pehmein, hellin, rakastavin, pyörittävin liikkein. Öljyn/voiteen kanssa tai ilman. Pyöritä vähintään muutaman kerran molempiin suuntiin, esimerkiksi ensin toiseen suuntaan pari kierrosta ja sitten toiseen pari kierrosta. Hiero rintojasi hellästi mieluiten ainakin muutama minuutti. Samalla voit sanoa hiljaa mielessäsi: minulla on kauniit, kiinteät, täyteläiset, ihanat rinnat :)


Seuraavaksi valitse lempparibiisisi ja tanssi sen tahtiin, omaa kehoasi kuunnellen. Jos hyvälle tuntuu, voit olla ilman vaatteita tai vaikkapa yöpaidassa. Tunne kehosi, pehmeä tai hurja liikkeesi, tunne miten koko keho herää ja miten sinä heräät omassa naiseudessasi. Anna liikkeen ilmentää juuri tätä hetkeä, juuri tätä fiilistä..


Lopuksi tee vielä lyhyt meditaatio tai rentoutuminen. Pysähdy hetkeksi itsesi äärelle. Mitä tunnen nyt kehossani, mielessäni, tunteissani, koko olemuksessani…Voit aistia ja tuntea oman hengityksesi virtauksen. Meditaatio on yksinkertaisimmillaan hengityksen seuraamista ja tämän hetken aistimista sellaisena kuin se on, hyväksyen. Tulen laittamaan tähän myöhemmin pienen meditaation, jota voit myöskin halutessasi tehdä. Ihania aamuhetkiä sinulle!

653 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page