top of page
Search

Olen-nainen

Hei nainen! Haluaisitko tuntea itsesi naiselliseksi, mutta et oikein tiedä miten..?


No ihan ensinnäkin, jätä ne älyttömät dieetit ja suorittaminen! Ihan oikeasti, se vie naisen vain maskuliiniseen moodiin enkä usko, että kenellekään kypsälle miehelle on väliä, onko naisella 5-10 kiloa ylimääräistä, jos hän on naisellinen ja kantaa itsensä upeasti. Naiselle on ihan hyväkin herkutella terveellisillä herkuilla, se voimistaa hänen naiseuttaan ja kykyä nauttia elämästä (lue: rakastelusta). Tee herkuttelusta aistillinen hetki itsesi kanssa..imeskele, maistele, voihki, mumise, näyki, suutele ja rakasta raakasuklaan palaa tai mansikkaa. Heittäydy täysillä aistinautinnolle...

Ja sitten, jätä se järjetön maskuliininen, tavoitekeskeinen treenaaminen miehille Se, että kehosi on täydellisen kiinteä ei tee sinusta välttämättä kaikkein naisellisinta naista. Toki on ok urheilla, mutta naisena kannattaa keskittyä enemmän lempeisiin ja kehoyhteyttä vahvistaviin lajeihin kuten vaikkapa tanssiin, lempeään joogaan (ei siis välttämättä astangajoogaan), shindoon ja vapaaseen kehon liikkeeseen. Opettele olemaan yhteydessä omaan kehoosi, kunnioita ja rakasta sitä (mikä voisi tarkoittaa mm. sitä, ettet tee kuukautisten aikana hikitreenejä). Ihaile naisellisia muotojasi, sillä ne juuri tekevät sinusta naisen!

Harjoittele itsesi hyväksymistä ja rakastamista sekä ihailemista. Tämä on avain terveeseen itsetuntoon. Helli itseäsi, aseta terveet rajat ja kuuntele, mitä tarvitset missäkin hetkessä. Joskus tarvitset lempeää halausta (itseltäsi, ystävältäsi, rakkaaltasi tai lemmikiltäsi), joskus villiä tanssia, joskus päikkäreitä, joskus luontokävelyä tai veden äärellä istumista, toisinaan puutarhan hoitoa, joskus raivon huutamista tyynyyn …Harjoittele lempeyttä suorittamisen sijasta. Mitä kauheaa voisi tapahtua, jos pidätkin vapaapäivän viikonloppuna ilman mitään ihmeellistä tekemistä, ilman to-do-listoja, siivoamista ja rankkkoja treenejä. Nainen tarvitsee rentoutta ja vapaata olemista voidakseen tuntea itsensä naiseksi. Ja mitä kuormittavampi ja maskuliinisempi työ, sen enemmän rentoilua ja lempeää oloa tarvitset vastapainoksi.


Virittäydy rakkauteen – se on meidän naisten vahvuus! Rakasta itseäsi, lapsiasi, kumppaniasi, lemmikkiäsi, ystäviäsi, naapureitasi, työkavereitasi, tuttujasi, luontoa, kasveja, kukkia, aurinkoa ja pilviä…anna rakkauden piirin laajentua ja laajentua. Rakkaudella ei ole mitään rajoja, eikä sitä tarvitse rajata vain kaikista lähimmille. Sen onnellisempi ja vapaampi olet sisäisesti, mitä enemmän virratat ja tunnet rakkautta. Ole rakkaus! Se on naiseuden ytimessä olemista, feminiinin perusolemus. Jokainen nainen kaipaa valtavasti rakkautta, mutta voit olla myös itse sädehtivä rakkaus, joka myöskin vetää puoleensa aina vain lisää rakkautta. Louise Hay on joskus paljastanut ihanan salaisuutensa: hän toisti hiljaa mielessään ”I am beautiful and everybody loves me” kulkiessaan milloin missäkin Tämä resonanssi vetää puoleensa varmasti ihania kohtaamisia ja rakkautta.

Vielä tiivistäen

1. Suorittamisen sijasta itsesi lempeää kuuntelua & aistinautintoja

2. Rankan treenaamisen ja aikataulujen sijaan rentoilua, vapaata kehon liikettä ja vapaa-aikaa

3. Harjoittele itsesi rakastamista ja hyväksymistä

4. Muista aina rakkaus & avoin sydän

Jos haluat harjoitella käytännössä näitä, ota minuun yhteys tantrisen valmennuksen kautta tai tule järjestämilleni kursseillaKuva: Johanna Kaisjoki

140 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page