top of page
Search

Rukous Shivalle

Oi Shiva, sinä järkähtämätön tietoisuus…vakautesi ja vankkumattomuutesi saa minut tuntemaan itsessäni elävän, kihelmöivän energian ja halun antautua sinulle.


Sinun katseesi, joka porautuu minuun niin suorana ja varmana, mutta samalla lempeänä…tunnen kaipuun olla yhteydessä sinuun, vain sinuun. Vaikka voisin yhtä hyvin avautua koko maailmankaikkeudelle. Tunnen oman tietoisuuteni heräävän sinun katseesi poltteessa, oi Shiva.


Sinun hengityksesi, joka synkronoituu omaani…sinun vahva läsnäolosi tässä hetkessä kietoo minut pauloihinsa. Tunnen kuinka alamme yhdistyä yhdeksi olennoksi, jossa on kaksi puolta...


Sinun kosketuksesi, joka on samalla niin suoran ottavaa, mutta äärimmäisen hellää ja kuulostelevaa…sinä tunnet, kuinka kehoni reagoi siihen. Kosketat juuri oikealla tavalla, oikeassa hetkessä, mikä saa minut värisemään ja hengitykseni kiihtymään.


Sinun vahva kehosi, joka painautuu naisellista pehmeyttäni vasten…Sinun uljas, ihmeellinen lingamisi, jota haluan vain palvoa ja helliä. Sulaudumme toisiimme ja ikuiseen rakkauden valtamereen…unohdan kuka olen tässä elämässä ja maailmassa. On vain kaikkiallinen tietoisuus sulautuneena rakkauden aaltoihin.


Sinun päättäväisyytesi ja päämäärätietoisuutesi, ponnistelusi kohti hyvää saa minut arvostamaan sinua yhä enemmän. Seisot selkä suorana, jyhkeän vakaana omassa ymmärryksessäsi. Kuin vuori, jota tervehdin namaste-asennolla. Tiedät, mitä sinun tulee tehdä ja kuinka toimia. Aloitteellisuutesi saa minut tuntemaan itseni naiseksi. Tunnen oloni turvalliseksi kanssasi, luotan varmuuteesi. Voin antautua..


Mikään ei voi horjuttaa tietoisuuttasi, ei edes minun kalimainen hurjuuteni. Katsot sitä vakaana ja rakkaudella. Tunnen katseessasi ihailun, en pelkoa tai hämmennystä, tarvetta puolustautua tai suojautua. Koska mikä sinua, ikuista tietoisuutta, voisi mitenkään uhata... Samalla aistit maan ytimistä asti nousevan shaktin voimani, joka tuntuu sinusta vastustamattomalle.


Olen täysin sinun…aivan avoimena, herkkänä, pehmeänä, antautuneena..oi Shiva! Olemme ikuisesti yhtä.

Rakkaudella, Shaktisi87 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page